Αγγελά Χριστίνα
Κιν : 6936541705

Aggela Hristina"
M : +306936541705


arthellas Γεννημένη στην Αθήνα, η Χριστίνα Αγγελά, έδειξε από τη νεαρή κιόλας ηλικία την ιδιαίτερή της σχέση με την τέχνη. Τα φύλλα χαρτιού και οι ξυλομπογιές ήταν πάντοτε στο παιδικό χέρι ενώ οι εικόνες αποτυπώνονταν σε κάθε στιγμή της ζωής της.
arthellas Το 1988 ξεκινά το μεγάλο και πρώτο επαγγελματικό της ταξίδι στην τέχνη ασχολούμενη με τη φωτογραφία. Απόφοιτη της Σχολής ΑΚΤΟ και δίπλα σε δασκάλους, όπως ο Ν. Ξανθάκης και ο Γ. Σμαραγδής, γρήγορα ανέπτυξε την εικαστική της μορφή και έδωσε τα πρώτα στίγματα πηγαίου ταλέντου που κατείχε. Τελειώνοντας τη Σχολή δραστηριοποιείται στο χώρο της Διαφημιστικής Προβολής δημιουργώντας το δικό της Studio, όπου με μεγάλη επιτυχία διάνυσε τα επόμενα επτά χρόνια.
arthellas Αφήνει το χώρο της φωτογραφίας, αφού την κερδίζει η ζωγραφική παλέτα και οι πρώτοι καμβάδες παίρνουν ζωή. Έντονα επηρεασμένη από τη δασκάλα της Τζένη Χασιώτου, κάνει τα πρώτα της βήματα στη ζωγραφική, έχοντας την ευκαιρία να φιλοτεχνήσει πορτραίτα Φαγιούμ, Fresco, Ακρυλικό και Λάδι, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την Τοιχογραφία.
arthellas Είναι μέλος του συλλόγου Απελλής του ομίλου Unesco Αθηνών και Πειραιά και έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις και συναντήσεις καλλιτεχνών. Η ερεθιστικότητα των έργων της είναι έντονα διακριτή. Τα χρώματα συνήθως σε οξύ contrast έρχονται σε σύγκρουση με την απαλότητα των γραμμών, τα φώτα έντονα αφήνουν τη ρομαντική διάθεση να διασπάτε στη δυναμικότητα του αποτελέσματοςΔειτε επισης Ζωφραφικη - See also Painting

Δειτε επισης Προσωπογραφιες - See also Portrait

Πίσω - Back intenet art galleryπαρουσιαζεί τον Αγγελά Χριστίνα