Γραφάκου Πέγκυ

Grafakou Peggy

[email protected]


- Το 1993 ξεκίνησα το ταξίδι μου στη τέχνη σπουδάζοντας ζωγραφική στο εργαστήρι του ζωγράφου / συντηρητή έργων τέχνης κ. Νίκου Μαρασλή.Εργάστηκα στο πλευρό του για αρκετό διάστημα στο τομέα της αρχιτεκτονικής ζωγραφικής νεοκλασικών κτηρίων και στη συντήρηση παλαιών τοιχογραφιών.
- Στη συνέχεια, αναζήτησα την καλλιτεχνική τελειοποίηση μου παρακολουθώντας επιπλέον μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου, στο φροντιστηριακό τμήμα της σχολής Βακαλό, παράλληλα με μαθήματα συντήρησης έργων τέχνης και ιστορίας της τέχνης στη σχολή Πετρά.
- Η καλλιτεχνική δίψα μου όμως δεν ικανοποιήθηκε μόνο με αυτές τις σπουδές Σύντομα μπήκα στο χώρο του ψηφιδωτού μαθητεύοντας δίπλα στην έμπειρη ψηφιδογράφο κ. Έλενα Σταθοπούλου. Αντιμέτωπη με τις αυξανόμενες απαιτήσεις μου για τελειοποίηση της τεχνικής μου,παράλληλα παρακολούθησα και περαιτέρω μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής δίπλα στη ζωγράφο κ.Ευγενία Ψαρώνη.
- Μέχρι σήμερα , έχω λάβει μέρος σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις τέχνης , με τελευταία εμφάνιση μου με την ατομική έκθεση ψηφιδωτού , βοτσαλωτού και ζωγραφικής υπό την αιγίδα της “Unesco Πειραιώς & Νήσων” στο πολιτιστικό πάρκο “ Χρυσαλίδα”.
- Η αναζήτηση σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι στη τέχνη δεν τελειώνει ποτέ … Και αυτό συμβαίνει σε όλους όσους αγαπούν αυτό που κάνουν…Δειτε επισης Ζωφραφικη - See also Painting

Δειτε επισης Προσωπογραφιες - See also Portrait

Δειτε επισης Ψηφιδωτο - See also Inlay

Πίσω - Back intenet art galleryπαρουσιαζεί την Γραφάκου Πέγκυ